Sunday, July 28, 2013

666 (pineapple, tire flat, ice-cream craving and much more)

Kurb uudis - mu rattakumm läks katki. Kui mustikalt tagasi sõitsin, siis märkasin, et kumm on kuidagi toss, aga eriti suurt ma sellest välja ei teinud. Käisin kodust läbi ja siis poodi. Ostsin toidutegemiseks vajalikud asjad ja magustoiduks ananassi. Ma pole juba nii ammu värsket ananassi söönud. Ananass pole just mu kõige lemmikum millegi pärast, aga vahel tuleb ka selle isu. Mulle meeldib lõigata ananass kuubikuteks, sest siis on teda hea ja mugav süüa:)

//Sad news - my bicycle's tire is broken. When I ride back from the forest then I noticed that the tire is kinda flat, but I didn't make much of it at first. I went to home and then to the foodshop. I bought things I needed for the dinner and a pineapple for dessert. I'm not a big fan of pineapple, but sometimes I feel like having one. I like to chop them up and then eat. Nomnom!//

Kui poest koju jalutasin (see on nii 3 min tee), siis tuli meelde, et unustasin ruokakerma (toidukoore) ostmata. Mõtlesin, et viin ostetud asjad tuppa ja võtan ratta ning sõidan Lidlisse, kuna seal on ka see hea pähklisegu, mis mulle meeldib. Mõeldud, tehtud. Aga teel Lidlisse läks mu rattakumm veel tühjemaks. Lõpuks pidin ratta seljast maha tulema ja ratast käekõrval lükkama. Sama moodi ka tagasi koduteel. See tegin meele nii kurvaks. Mulle üldse ei meeldi, kui midagi ootamatut juhtub..eriti, kui see asi on mulle oluline. Olin kurb ja vihane ühteaegselt. Kodus tegin söögi valmis ja otsustasin isa juurde minna ja rattapumba tuua. Kuid enne vaatasin veel enda ratta üle..ja siis sain aru, et ei aita siin ükski rattapump :(
Täna saatsin jälle Johannese tööle ja läksin ise sealt edasi mustikale. Ma ei tea, mis nendel sääskedel täna viga oli, aga nad sõid mind ikka päris korralikult. Ega ma tegelikult neid väga palju ei näinud, kuid koduteel tundsin, kuidas selg sügeles. 

//I forgot to buy cream for a souce, so I took my bike and went to another foodshop. On my way there I realised that my bike's tire is totally flat. So, I couldn't ride anymore :( That made me really sad and mad!
When Jay went to work today I went to the forest again to pick some blueberries. :) These are just soooo delicious! //
Käisin koduteel isa juurest läbi ja võtsin temalt ikkagi rattapumba. Usku mul enda rattasse jagub! Isa juures nägin ka peeglist suuri sääsepunne, mis mu selga kaunistasid. Ugh! 
Kodus otsustasin kõigepealt koristada, siis süüa teha ning viimasena minna ratast pumpama. Ma lihtsalt ei tahtnud enda tuju ära rikkuda sellega, kui pumbates selgub, et kumm on katki. 
Nii mõnus oli tunne, kui kodu korda sai :) Ilus kohe vaadata! Siis tegin imehead pelmeenivorm :) Ja telekast tuli mingi film kolmest merineitsist. Reklaamiajal käisin keldris ratast pumpamas. Ilusti toimis...aga eks ma homme hommikul näen, kas on tagasi tühjaks läinud või mitte. Loodan parimat!!!
Kusjuures, metsas on juba päris palju seeni. Olen igasuguseid kohanud. Kahju, et meil siin lähedal suuremat metsa pole...sellist, kust saaks kohe ämbrite viisi seeni korjata. See männimets, kus mustikal käin, on päris hõre ja ma ei usu, et seal päris seenelised käivad. Võib-olla pean isa kaasa kutsuma ja äkki saame pannitäie mingeid seeni (isa on vaja selleks, et ma ikka söödavaid seeni korjaks!).

//On my way home from the forest I stopped by at my dad's place to get a pump for my bike's tire. I still had hope that it might be just gone out of air for some reason. 
At home I cleaned the whole apartment, made dinner and then I finally went to the basement to pump my bike's tire. It worked... but I'll see tomorrow morning if it's still okay or it's flat again. I hope for the best!
By the way, there are quite many mushrooms in the forest already. I took some photos of these little cute guys :) //
Ahjaa, ilmad on ka nii kuumaks läinud. Öösel on jälle niiiiii palav magada! Jube! Ja muidugi on õues suht võimatu higistamata olla. Minul muidugi tekkis täna suur jäätise isu! Täna suutsin seda veel taltsutada, aga kui ilmad edasi kuumad on (mis mulle muidugi väga meeldib), siis kardan, et teen jäätise näol oma suhkruvaba kuus erandi. Kui on palav, siis ma lihtsalt tahan õues jalutades jäätist!!!
Teine asi, mida ma palavusega vajan on krunn. Ma ei suuda palava ilmaga olla juuksed lahti. Alati peab krunn peas olema! Siis saab kael ka hingata..muidu hakkab kael juuste all higistama. 

//I forgot to mention that summer is totally back. The weather is soooo hot. And I am craving for ice-cream. Whenever I walk around and it's hot I need ice-cream. And right now it's bad because I'm trying to avoid everything that has sugar in it. But I guess I must make an exception... I need ice-cream!!!
Another thing that I need when the weather is hot is a hairbun! I can't have my hair loose when it's hot outside. My neck needs some air :D //

 NB! See on mu 666.blogipostitus!

PS! It's my 666th blogpost!




4 comments:

  1. Lucky you to live near the forest and be able get fresh blueberries! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea, I really enjoy that! I actually moved to Hyvinkää about 2 months ago..so it's my first time to live so near for a forest that HAS sooo many blueberries. I totally love it :)

      Delete
    2. Oooh! So it must be enjoying to ride about a new place and explore it! I hope you'll be happy there.
      BTW, thank you for visiting my blog and for your comment. Unfortunatelly I haven't heard of Camaieu online store but they have shops all over the world so just check what's nearest your place: http://www.camaieu.com/en/Home.aspx. The thing is that I don't see the sweater on their page so maybe it's sold. :-/ Can't remember the price but should be sth about 40 Euros.

      Delete
    3. Yes, I really love just riding and explorind the new sureounding :)
      Thanks for the link. I'll check where is the closest store and if possible then I definitely want to go there..maybe I can find the sweater..if now then I'm sure I'd find something else that I like :)Thanks!

      Delete