Sunday, July 7, 2013

gifts and a little shopping..

Kui mu ema mul ükspäev Soomes külas käis, siis ta tõi mulle paki, mille mu sõbranna Ruby mulle Inglismaalt sünnipäevaks saatis. Sünnipäev oli küll mul aprillis, aga tal polnud võimalik seda varem saata. Igatahes, nüüd sain selle kätte ja tegin armsatest kingitustest pildi ka :) Kõige suurem heameel on mul raamatute üle (sest ma jumaldan lugemist). Kahjuks need hügeenilised huulepulgad minu huultele ei sobi. Mu huuled on eluaeg väga tundlikud olnud. Üldiselt ei saa ma kasutada ühtegi huuletoodet, mis sisaldab pigmenti..ehk mis värvib huuli :/ Need huulepulgad, mis Ruby saatis, värvivad natuke huuli ka.. vähemalt see, mida ma kohe kasutama hakkasin. Mu huuled hakkasid kihelema. Ja öösel mu huuled läksid paiste. Järgmisel päeval olin kui pardisuuga. Aga kingi eest olen ikka tänulik. Andsin avatud huulepulga õele ja teised kaks kingin lihtsalt edasi. 
Kingid Ruby'lt :)
Kui ema külas oli, siis läksime ka shoppama. Soetasin endale mõned asjad H&Mist ning mõned asjad koju ka Jyskist. Täna tuli mu õde Anni-Brit mulle külla. Ta tahtis ka shoppama minna. Mina seekord midagi erilist ei ostnudki. Ainult ühe armsa patsikummikomplekti ja imehea lõhnaga dušigeeli The Body Shopist. Mul oli varem sama lõhnaga kehavõi ka! Mu lemmik!
Täna, kui õde tuli, siis ta tõi mulle ära paki, mille mu lemmikblogija Triinu Liis mulle saatis. Ma nimelt võitsin tema blogi (vaata seda SIIT) giveaway, mille auhinnaks oli kokaraamat "Magustoitudega ümber maailma". See võit oli mulle justkui loodud, sest ma nii väga armastan küpsetamist ja mul on nõrkus igasuguste kokaraamatute vastu. Sirvisime seda koos õega ja avastasime, et koostisosad, mida nende magustoitude kasutamiseks vaja läheb, on nii lihtsad ja kergesti kättesaadavad. See on kindlasti üks suur pluss!!! Ma ei jõua ära oodata, mil ma juba mõnda retsepti sealt raamatust järele saan proovida. See juhtub kindlasti juba tuleval nädalal! ;) 
Mis mind aga tõeliselt üllatas oli see, et auhinna juurde oli Triinu lisanud enda heade mõtete purgi! Niiiii armas! Avasin selle kohe ja võtsin esimese hea mõttega paberirulli. Sain lillade paeltega, mis on eriti ideaalne, kuna lilla on mu lemmikvärv ning ka mu magamistuba on lilla. Nüüd saigi see ilus purk koha minu öökapil. Nii saan igal hommikul ärgates võtta purgist ühe hea mõtte, mis mind kogu päeva jooksul saadab:) Milline hiilgav ja armas idee! Aitäh sulle, Triinu Liis :)
Imearmas võit ja kingitus!

1 comment: