Friday, July 19, 2013

So Finnish #2 - cooking shows on tv

Ma pole küll ühegi soomlase tehtud sööki söönud, kuid üht ma tean - neile meeldivad kokasaated. Miks muidu on telekas koguaeg erinevatel kanalitel erinevaid kokasaateid. Ükskõik, kas on hommik, lõuna või õhtu, alati tuleb mingilt kanalilt kokasaade.. Eestis olen harjunud, et kokasaated on nädalavahetuste hommikutel. Aga Soomes on neid tõesti iga päev igal ajal. Päris palju on Soome kokasaateid, samuti mõned Rootsi omad ning muidugi palju ka USA, Austraalia jm riikide omi. Ei tea, kas soomlased siis tõesti on ise ka head kokad? 
Muide üks kokasaade (nime hetkel ei mäleta) on filmitud Eestis. Nimelt see kokk, kes saates sööke valmistab, on soomlanna, kuid elab Eesti. Ja nii ta kasutabki pidevalt Eesti tooraineid. Päris huvitavad retseptid on tal ;)
Ootan põnevusega, mil mul õnnestub mingi soomlase valmistatud sööki süüa. Tahan teada, kas nad neid kokasaateid ka tõsiselt võtavad ja nende järgi vahel süüa ka teevad?!
Mulle muidugi meeldivad kokasaated, nii et vaatan neid mõnuga! :)

I have never eaten a food that's made by a Finn, but I know one thing - they love cooking and baking shows. Why else there are so many cooking shows on Finnish tv. No matter if it's morning, afternoon or evening, there are always some cooking shows in some channel. In Estonia we mostly have then on tv on Saturday or Sunday mornings. 
I don't mind the richness of cooking shows in Finnish tv! I actually love it. I love cooking and baking and I really enjoy watching these shows :):)

No comments:

Post a Comment