Thursday, October 10, 2013

random fav things


Eile käisin toidupoes, kust leidsin kaks asja, mis tundusid väga isuäravatad. Esiteks, kuivatatud sibulatükid, mida sain esimest korda proovida Oslos koolitusel olles. Nimelt ühel õhtul, kui kõik osalejad pakkusid enda riigile tüüpilist sööki, siis sain maitsta taanlaste võileiba, mille peal olid just need samad kuivatatud sibulad. Ja oii kuidas ma neisse armusin! Just ükspäev rääkisime isaga ka neist. Isa ütles, et kui ta USAs töötas, siis seal sõi ta ka seda koguaeg - pani iga toidu sisse. Mulle meeldib seda aga just võileiva peale panna. Niisiis, ostsingi selle ja nüüd olen juba mitu korda võileiba sellega söönud! Jumalik maitse!
Teine asi, mille ostsin, oli maapähklivõi šokolaadi maitsega. See lõhnab nagu snickers. Kahjuks maitse on ikka selline maapähklivõile omane...mis mulle millegipärast ei maitse. Ma koguaeg mõtlen, et ehk nüüd mulle maitseb maapähklivõi, kuid kui proovin, siis saan aru, et ei maitse. Küll aga meeldib mulle KitKati peanut butter'i sort ;)

//When I went to the foodshop yesterday I found two things I definitely had to buy. Firstly, dried onions. I had had these before just once - in Oslo. And I loved them! So, when I saw that we have these here in Finland too, I had to buy these. I like to put them on my sandwich! So delicious!
Secondly, I saw a new chunky peantbutter with chocolate flavor. It smells like snickers, but tastes still like peanutbutter.. which I don't like for some reason. I wonder if one day I will like peanut butter or no..//
Sellised need kuivatatud sibulad näevadki välja ;)

Mõned päevad tagasi pakuti toidupoes maitsta väikeseid pitsa saiu. Proovisin šampiljoni sorti ja oii kui hea see oli! Ostsin koju ka kaks pakki - šampiljoni sordi ja singi sordi. Ühel päeval tuligi selline rämpstoidu isu. Tegingi siis lõunaks neid väikeseid pitsasaiu. Oh, kui head! Soovitan soojalt!

//A few days ago I made these really cute and tasty little pizza bites in the oven. I especially love the muchroom ones. I know these aren't very healthy, but if I am craving for unhealthy snack, I will definitely go for these ;)//

Täna tuli mul isu jälle kuduma hakata. Tegelikult juba mitu päeva olen mõtelnud selle peale. Kui ilmad külmaks ja päevad pimedamaks kisuvad, siis mulle meeldib kodus diivanil telekat vaadata, teed juua ja kududa. Ja muidugi meeldib ka ahjuroogi teha! Täna tegingi :)
Hetkel koon sokki, mis tulen sinistes toonides. Mulle nii meeldivad sellised lõngad, mis on mitmevärvilised. Sokid tulevad nii huvitavad!
//I started knitting a sock today. Whenever weather goes bad and days are go more darker, I like to be on my couch, drink tea and knit a sock. And of course I like making oven casseroles! I made one today!
I am currently knitting a sock that has different blues in it. I love these colorful yarns because the socks will come so interesting!//




1 comment:

  1. love ur blog! keep in touch, following you now

    http://iamaleena.blogspot.com.au/

    ReplyDelete