Sunday, February 9, 2014

Wishlist - random and some needs!

Ma olen suur nimekirjade ja listide tegija. Alati on mul mingi nimekiri asjadest, mida sel päeval või nädalal tahan teha, samuti nimekiri asjadest, mida tahan osta. Eile oli mul ka nimekiri, mida pean Eestisse kaasa pakkima ning mobiilis on mul nimekiri asjadest, mida Eestist osta tahan ja mida Eestis olles teha tahan. 
Selle kõige kõrval on mul loomulikult ka nimekiri asjadest, mida ma endale soovin. Neid asju on raske kategoriseerida, sest mõningad asjad on tõesti sellised, mida ma vajan, osad on ammused soovid ning mõni on selline random:I might need that, yes, no?! Vaikselt on mul peas juba ka sünnipäeva mõtted ja mõningad soovid seoses sellega. Konkreetseid kingisoove mul pole, sest Johannesega kinkisime üksteisele sünnipäevaks Pariisi reisi, mis toimub aprilli lõpus, meie mõlema sünnipäevade vahel (mul on siis sünna läbi, tal kohe tulemas). Aga sünnipäeva erisoovidest kirjutan siis, kui sünnipäev lähenemas...näiteks järgmisel kuul :)

//I have always loved to make lists. Lists for what I need to do this day/week, shopping lists, lists of things I need to pack when I go somewhere. Right now I have on my phone list of things I want to buy from Estonia and a list of things I want to do there (meet my friends, family ect.). 
And of course once in a while I have lists of things I'd like to get.. The list I have right now is pretty random. There are things I need, but most of the things are just things I could happily live without. But still, I want them :) My birthday is also coming soon and I will write about my birthday wishes soon too, perhaps next month :) //

Aga nüüd siis mõningad asjad, mida sooviksin erinevatel põhjustel saada:
But now some things I want to own for different reasons: 

Kiehl'si Midnight Recovery Serum 
Seda olen ammu tahtnud, aga krõbeda hinna tõttu pole raatsinud osta. Kuid nüüd Eestisse minnes plaanin selle ära osta. Olen kuulnud, et see teeb imesid. Mul on selline näonahk, mis on mõnest kohast rasune, mõnes kohas aga kuivad laigud. See seerum pidavat aitama nahka tasakaalustada ja just need kuivad laigud kaotama. Kui olen selle kasutusele võtnud ja mingi arvamus kujunenud, siis võin ka siin sellest kirjutada.

Hair curler
Ma ei tea, miks, aga ma tahan neid. Vot see on üks selline random soov. Mu juuksed on hästi peenikese karvaga ja üli siledad, nii et lokid ei püsi mul üldse kaua (max 1 tund vb). Aga siiski tahaksin rohkem katsetada ja proovida. Võin ju tööle minnes ka kõigest paar tundi lokkidega olla. Muidugi ei kavatse ma endale lambasoengut teha. Pigem tahaks selliseid õrnasid lokke mõnikord..volüümi ja vormi juustesse. Mingit kindlat firmasoovi mul pole, aga kui lokitangid soetan, siis peaksid need olema kvaliteetsed ja midagi sellist:

Muffin pan
No kui tihti ma muffineid küpsetan? Mitte eriti tihti. AGA võib-olla kui mul oleks muffinipann, siis küpsetaksin tihedamini? Ma tahaks just seda 12 auguga, siis saab päris palju korraga teha. Nendesse pabervormidesse ei saa väga rasket tainast panna, muffinid vajuvad laiali. Aga kui muffinipanni kasutada, siis tulevad ilusad ja kohevad muffinid :)

Winter boots
Mul ei ole üldse normaalseid talvesaapaid. Kasutan neid, mida juba eelmisel aastal. Need on super mõnusad jalas, aga nende väljanägemine pole kiita. Need on nö ehtsad lumesaapad. Tööl kasutan neid õues lastega olles ka, iga ilmaga, ning nüüd on need nii jubedaks läinud. Loodan, et leian Eestist endale midagi jalga :)

Nicholas Sparks' book "The Longest Ride"
Mul on kõik N. Sparksi raamatud olemas, välja arvatud see. See on ka kõige uuem, mis ta välja andnud on. Ma pole küll enam nii suur Sparks'i raamatute fänn, kuid siiski naudin ta raamatuid ja soovin ka edaspidi kõiki ta teoseid lugeda :)
thelongestridecover

Electric toothbrush
Viimasel ajal igalt poolt kuulen, kui palju parem on elektrooniline hambahari tavalisest hambaharjast. Niimoodi on minusse uudishimu tekkinud. Tahaks ka ise valgemaid ja puhtamaid hambaid, kui see võimalik oleks.. äkki selle masinaga on?!


2 comments:

  1. :) Soovitan muffinipannile lisaks ka silikoonvorme;)
    http://buduaar.ee/Turg/kuulutus/1312627/silikoonvormid-1

    ReplyDelete
  2. Mul on tegelikult 6 silikoonvormi olemas, aga tavaliselt jääb 6st väheks. Pean jah juurde ostma :)

    ReplyDelete