Thursday, March 21, 2013

DIY [toit] parmesani kartulid / [food] parmesan potatoes

Tulin täna tagasi Eestisse. Mõtlesin õhtusöögiks katsetada üht retsepti, mille eile Pinterestist leidsin. Pilt selle retsepti juures oli lihtsalt niii ahvatlev. Nii siis proovisingi järgi. Mis mulle nende kartulite juures peale nende imelise maitse veel meeldib, on see, et neid on nii lihtne teha. Samas tulemus on tavapärastest ahjukartulitest natuke erilisem ja omapärasem. 

Minu kartulid nägid välja sellised:

RETSEPT:
Koostisosad:
6 väikest kartulit, kooritud ja pooleks lõigatud
õli
riivitud parmesani juustu
purustatud küüslauku (või küüslaugu pulbrit)
sool

Valmistamine:
Kalla ahjuplaadile õli. Purusta küüslauk samale plaadile. Samuti riivi parmesan sinna. Sega kõik läbi ja jaota ühtaselt ahjuplaadi põhjale. Aseta pooleks lõigatud kartulid plaadile (mina veeretasin neid enne plaadil olevas õlis). Riivi kartulite peale veel parmesani juustu. Küpseta kartulseid 200 C kraadi juures, kuni nad on küpsed ja kuldpruunid. Maitsesta soolaga. 
Serveerida võib külma hapukoore-rohelisesibula kastmea! Nii hea!

Jay and I came back to Estonia today. It's so good to be back at home! Actually I feel so good whereever I am as long as Jay is with me :) Anyway, I decided to try out one recipe that I found from Pinterest. It was really easy to make and there parmesan baked potatoes taste so good! You can find the recipe in English here

No comments:

Post a Comment