Monday, January 6, 2014

Recipe: Silky smoothie

Eile tuli mul idee teha smuutit. Smuuti isu käib mul üldjuhul hooti. Nüüd see hoog siis tuli taas :) Ja ega ma ei kurvasta selle üle! Niisiis tegingi eile õhtul üht väga maitsvat ja siidist smuutit. Imelihtne ja no nii võrratu!

Selle tegemiseks läheb vaja vaid kolme koostisosa! 
  • pool pirni
  • pool hurmaad
  • pool klaasi (selline väike klaas) meelepärast värsket mahla
// Sometimes I am craving for a fresh smoothie. Like yesterday. So, I made this delicious smoothie and I just have to share the recipe ;)

All you need for that are 3 simple ingredients!
  • half a pear
  • half a persimmon
  • half a glass of fresh juice of your choice (small glass!)

Tegemine on veel lihtsam!
Tükelda pool pirni ja pool hurmaa kuubikuteks. Vala blenderisse kõigepealt mahl ja siis lisa pooled puuviljad. Blenderda. Siis lisa ülejäänud puuviljad ja blenderda veel nii kaua, kuni kõik on väga purunenud, segunenud ja siidine!

//Making the smoothie is even easier. 
Chop up half a pear and half a persimmon. Pour drink to the blender and add half of the shopped fruits. Then blend until it's mixed. After that add rest of the fruits and blend until it's all very smooth!!! //
 Luban, et see smuuti on magus, maitsev, pehme ja niiiii SIIDINE!
//I promise that the smoothie will be very sweet, delicious, soft and soooo SILKY!!!! //

PS! Sellest kogusest saab täpselt ühe suure klaasitäie smuutit. Aga koguseid saab ju alati suurendada ;)

//PS! With these amount of ingredients you can make exaclty one large glass of smoothie. If you want more, just double, triple ect the ingredients! //

2 comments:

  1. Hurmaa on üks neist puuviljadest, mida ma ei raatsiks kunagi blendrisse pista, sest see on niisamagi väga maitsev ja ei raatsi teda smuutiks teha! :) Aga muidu tahaks seda smuutit proovida küll. Nii pehme tundub! :)

    ReplyDelete
  2. Mulle varem üldse hurmaa ei maitsenud..aga mingi aeg tagasi algas selle hooaeg ja nüüd poes nii head küpsed müügil. Mõtlesin, et proovin uuesti..äkki nüüd maitseb. Ja maitsebki! :D Nii hea! Ma muidu söön ka paljalt..koguaeg! Aga mul oli kodus neid palju ja mõtlesin midagi uut proovida.. see smuuti on küll väga hea :)

    ReplyDelete