Saturday, September 14, 2013

Wrecking Ball

Kõik, kes mind vähegi teavad, teavad vist ka seda, et mulle on alati Miley Cyrus meeldinud. Kui ma väiksem olin, siis vaatasin Hannah Montanat. Eestis see veel siis nii populaarne polnud, aga kuna mul oli (ja siiani muidugi on) palju sõpru välismaalt, siis nemad jagasid minuga päris palju seda, mida ma muidu ei teadnud. Ühesõnaga, vaatasin siis ka Hannah Montanat. Kuulasin Miley muusikat. Kui ma Johannesega tuttavaks sain, siis tol suvel kuulasingi põhiliselt Miley uut plaati. Eriti meeldisid mulle "Every Rose Has Its Thorn" ja "Permanent December". Kui ma neid nüüd kuulan, siis mul tuleb palju häid mälestusi meelde :)

Aga miks ma siin nii pikalt kirjutan ja ennast õigustan :D Tegelikult tahtsin lihtsalt postitada Miley uue lauluvideo, millest on meedias juba nii palju juttu olnud. Mulle meeldib see laul väga ja ka video on tegelikult ka huvitav. Muidugi eks ma alguses olin ka natuke šokeeritud seda vaadates, aga no Miley on Miley :) Just nagu mulle meeldib. Ajab oma asja ning teiste arvamus teda ei huvita!

//I have been a fan of Miley every since Hannah Montana. I love her music and her personality. Here's Miley's new song and music video that I absolutely love. //


2 comments:

  1. Oojaaa, jummala hea laul! Ma olen juba mitu päeva seda koguaeg kuulanud ja täna laulsime boyfriendiga seda terve päev :) Video meeldib ka väga.

    Uskumatu, et YouTubis on juba mitu cover lugu ka sellest. Ainult paar päeva on see video üleval olnud. Ja isver kui palju kordi on originaali vaadatud!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa! Ma ka koguaeg kuulan seda laulu! Tore teada, et kellelegi veel meeldib :D

      Delete