Tuesday, July 30, 2013

deliciousness!

Kui juba süüa, siis süüa seda, mis tõeliselt maitseb! See on minu moto :)
Eile tegin endale väga head salatit kapsast, porgandist, juustust, tomatist, kurgist ja kanast. Juurde tegin ka maitsva kastme :) Njämm. Sõin seda rõdul, nautisin kena õhtupoolikut ja vaatasin natuke üht filmi. Enne seda päeval käis isa külas ja sain enda ratta korda.. korvi sain ka ette! Nüüd on ratas täiesti korras ja minu jaoks ideaalne! 

//If you eat, eat something you really love! This is my moto! 
Yesterday I made myself a nice salad for dinner. It tasted fresh and delicious! I sat in the balcony, enjoyed my salad, nice weather and watched a movie. Lovely evening! Before that in the afternoon my dad came by. I got my bicycle fixed and I also got a basket. My bike is totally ready and perfect for me! Yay!//

Küpsetasin ahjus endale ja isale karjala pirukaid. Varem ma pole neist kunagi eriti hoolinud, kuid oiii nüüd ma jumaldan neid! Eks vanemaks saades maitsemeel muutub! Nüüd saan aru, miks soomlased nii väga oma karjala pirukat armastavad! Ma armastan ka!!!

//I made my dad and I really delicious karjala pies. These are very popular in Finland. When I was younger I didn't like them much, but now I loveeee them! Now I totally understand why Finnish love these pies!//

Täna oli Johannesel vaba päev. Ostsime poest popkorni ja läks filmi vaatamiseks. Vaatasime Oblivioni. Päris huvitav film oli! Pärast seda tegin õhtusööki ja kõige tipuks küpsetasin ahjus veel ühe paki karjala pirukaid :) Johannes sai maikuus enda töö juurest mitu pakki neid külmutatud karjala pirukaid. Ja ahju pistes valmivad need nii kiiresti ja on SUPER head! Soovitan kõigile Myllyn Paras'i karjala pirukaid :):)

//Jay had a day off from work today. So we bought popcorn and watched Oblivion. It's pretty interesting movie! I liked it :) After that I made dinner and on top of that - I made again these delicious karjala pies :) Jay got karjala pie packaged from work. All you have to do is bake them in the oven for about 15 minutes in 200 C degrees. I love how easily they get done and how good they taste! I recommend everybody Myllyn Paras' karjala pies!//


No comments:

Post a Comment