Tuesday, July 23, 2013

summer is back ;)

Tundub, et ilm hakkab jälle ilusaks minema, just nii nagu lubas. Täna on küll ikka tuuline, aga väljas paistab soe päike :) Mõnus!
Mul käis isa täna külas ja tegin jälle hapupiima pannkooke. Kasutasin nüüd üht teist retsepti. Sellega tulid isegi paremad pannukad :) Pärast läksime isaga niisama poodidesse ja sõime õhtust Picnikus. Sõime mõlemad Ceacari salatit, mis oli nii hea.
Pärast seda läks tema koju ja mina tulin ka tagasi oma koju. Hakkasin Johannesel õhtusööki tegema. Just saigi valmis. Vaatasin ka Lemmen viemää , mida näitab ka Eestis TV3st..seal on selle nimi Kirgede torm. Eestis vaatasin seda vaid siis, kui linna vanaema juures käisin, sest temale meeldivad seebikad, eriti saksa omad. Siin Soomes ma eriti palju midagi kindlat ei jälgi, aga seda meeldib vaadata, sest nad räägivad saksa keelest, millest ma saan vaid üksikuid lauseid aru ja tõlge on soome keeles, mida ma siis lugema pean...nii õpin soome keeles uusi sõnu ;)
Olen nii õnnelik, et ilmad jälle ilusamaks lähevad. See tähendab, et tuleb süüa veel rohkem maasikaid, mustikaid ja muid suvemarju :) Vahepeal sõin ikka päris palju maasikaid ja herneid! Njämmad :)
Aga nüüd sätin end valmis ja lähen Johannesele tööle vastu!!!:)

//Weather is getting better, yayy! Sun is shining! Dad came to my place today and I made little pancakes again :) Later we went to the shopping center and also had dinner at Picnik. We both had delicious Ceasar salad. 
Back at home I made dinner for Jay and then I watched German tv series called Sturm de Liebe. I have seen few episodes while visiting my grandmom because she likes it. But now in Finland I like to watch it because I can learn more Finnish (I'm reading the subtitles). 
I am happy that weather is getting better. It makes me more positive :) I am totally enjoying summer berries - strawberries are my fav! I have also eaten a lot peas :P
I am going out soon. I will walk to Jay's work and then we'll come home together!:)//



6 comments:

  1. Great post! I hope to see you in my blog sometimes! Thanks! :)
    Kisses from VV!!
    www.voguelyvan.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks :)
      I'm going to check out your blog!

      Delete
  2. Those strawberries look good!!!

    *Besos*

    http://www.cmichellestyles.com
    Instagram: Cmichellestyles

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh they were soo delicious! Strawberries are probably my fav summer berries :)

      Delete