Wednesday, April 24, 2013

miks šokolaad mind rahule ei jäta?

Tänane postitus pole küll vaid šokolaadist, aga no šokolaad ei jäta mind rahule! Ma nimelt püüan vähem šokolaadi süüa (kes mind hästi tunneb, teab, et ma olen šokohoolik). Aga oleks siis, et šokolaad mulle head teeb.  Ei, see ei mõju mu näonahale just kõige paremini. Ja ega ta kõhtu ka trimmis ei hoia. Aga see pole nii suur probleem, kui mu nägu. Niisiis ma ikka püüan jälgida, kui palju ma korraga šokolaadi söön. Viimastel päevadel aga olen nõrk olnud - olen seda liiga palju söönud. Kindlasti mitte nii palju, kui mul vahepeal kombeks oli süüa, aga siiski pole ma endaga täna rahul. Rääkisin enne isagi facebookis juttu ja märkamatult sõin ära kolm riba tumedat Kalevi šokolaadi. Oleksin tahtnud ühe reaga piirduda. Aga noh, vaatame asja positiivset külge: see oli tumešokolaad, mitte piima :D 
Oeh, toidujutud! Ma ikka jumaldan oma igaõhtust lemmikut snäkki - puuviljasalatit! Tegin just praegu ka ühe kausitäie :) Nii hea!
Kohe-kohe lähen voodisse ja loen raamatut edasi. Loen ikka Fifthy Shades of Grey. Mul pole eriti palju aega olnud lugeda, iga päev natukene. Enam pole palju lugeda, umbes 100 lkd. Mu sõbranna ütles, et lõpp on kuidagi põnev või üllatav vms..niiet nüüd lugemise ajal ma muudkui mõistatan, mis seal lõpus küll juhtuma hakkab!?
Olen nii õnnelik, et Johannes tuleb juba reedel koju. Ta vajab puhukst. Ütles just täna, et on nii väsinud ja tahab hommikuti kaua magada ja lebotada! Püüan seda talle ka võimaldada, aga mõned kohustused on ka..vaja remondiks mõningaid asju osta. Aga muid plaane pole, nii et saame ka niisama puhata, telekat vaadata ja mõnusalt koos aega veeta!

Nüüd aga lugema. Juba tunni aja pärast algab "Pilvede all" ja siis on veel ka "Kättemaks". Homme on mul ülikool kella 14.00-ni. Pärast seda on plaanis kodus koristada. Reede hommikul tahan enne Johannese tulekut talle midagi maitsvat valmistada :)

PS! Nägin ükspäev oma selle aasta esimest liblikat! See oli kirju liblikas, nii et minu suvi tuleb sel aastal kirju :)

Orhidee hakkas just vahetult enne mu sünnipäeva taas õitsema! Nii tore :)
 Kosutav ja toitev lõunasöök - must seemneleib, juustu-küüslaugu-majoneesi kate, till ja kurk. Minu lemmik!
 Lemmik õhtune puuviljasalat - seekord siis banaani ja punase pirniga :)

2 comments:

  1. Oi kui tore, et saite korteri asjad korda:) Ma armastan selliseid puuvilja salateid süüa hommikusöögiks, panen veel maitsestamata jogurtit ka pelae ja nam.....Super hea vaheldus pudrule:)
    Ilusat nädalavahetust, Sandra!

    ReplyDelete
  2. Aitäh :) Ma ise ka nii õnnelik, et lõpuks saime korteri asjad korda :)
    Ma proovin ka maitsestamata jogurtiga puuvilju järgmine kord ;) Usun, et maitseb väga hea!

    ReplyDelete