Friday, February 21, 2014

6 months :)

Täna pool aastat tagasi ma abiellusin :) Täna tähistasimegi Johannesega meie 6 kuud abielus olekut. Töölt tulles ootasid mind kolm kimpu tulpe (mu lemmikud!) ja üks eriti ilus roosikimp :) Lisaks veel Geisha kommikarp ja Fazeri mustikakoogi kommid :) Armas! Mina aga valasin oma mehe üle suudluste ja kallistustega. Õhtusöök oli eriti fänsy: kalkunipelmeenid :D Tegelikult sõi Johannes juba enne mind, siis kui tema töölt tuli.
Kui ma tulin, siis tegin lihtsalt kiirelt pelmeene. Vaatasime koos natuke telekat ja rääkisime juttu. Kuna ta magas eelmisel ööl halvasti, siis läks täna päris varakult magama. Mina aga naudin seda, et homme on laupäev ja ei muretse selle pärast, mis kell magama lähen või veel vähem selle pärast, mis kell homme üles ärkan :) Magan kaua tahan!
Hetkel on mu nina all suur taldrikutäis pomelo tükke. Olin nii tubli, et puhastasin ilusti ära ja nüüd on hea lihtsalt suhu pista :) Hakkan "Hart of Dixie" vaatama.

//Half a year ago today Jay and I got married. It was such a beautiful and special day! And now 6 months later we are celebrating our marriage! When I arrived from work I had lots of flowers waiting for me! My husband knows what flowers I love ;) He had also bought Geisha candies and Blueberrie pie candies. Yum! I try not to eat these all in once...because I don't want to eat too much chocolate..
At home I made quick lazy dinner: turkey dumplins. And then we watched tv and just talked about our day. He went to bed pretty early because he couldn't sleep well last night. I love the fact that it's Saturday tomorrow. It means I can sleep as long as I want in the morning :) 
I am eating pomelo right now and I think I'm going to watch Hart of Dixie :) //




2 comments:

  1. Palju õnne!
    Isver 4 kimpu lilli! Täitsa kreisi! Heas mõttes :) Armunud mees!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ise olin ka imestunud, et nii palju lilli. Ta kipub alati üle liialdama.. tavaliselt on suur hunnik magusat ka. Seekord õnneks vaid kaks kommikarpi :D Aga ma täna üllatasin teda ka ;)

      Delete