Sunday, March 30, 2014

What a mess!!!

Terve see nädalavahetus olen ma pakkinud ja kraaminud ning lisaks veel uues korteris koristamas käinud ja kohvriga juba mõned asjad sinna kohale viinud. Nii tegus nädalavahetus on olnud. Eile veetsin lausa 6 tundi uues korteris kööki koristades. Mulle meeldib, kõik kapid ja kõik nurgad jms korralikult lapi ja pesuainetega üle käia. Siis on kindel, et on puhas :) Kui tagasi koju jõudsin, siis olin väsinud. Aga tegin ikka Johannesele õhtusöögi valmis. Kuna nii tegus päev oli, siis mõtlesin, et teen veel tegusamaks: kirjutasin magistritöö annotatsioonid valmis (eesti- ja inglisekeelse). Võib-olla tuleb seal veel pisikesi muutuseid teha, aga no enam-vähem on valmis. Ma lihtsalt ei jõua ära oodata, mil magistritöö kaitsmine läbi oleks! 
Aga praegu on mul muid asju ka, mille peale mõtelda. Kolimine on number 1 praegu. Täna pakkisin veel viimaseid asju kokku, võtsin kardinad eest ära ja pesin veel natuke pesu. Nii ilmelik on praegu kodus olla. Kõik koht on kotte täis. Ja kuidagi nii lage on. Natuke kurb on ka, et juba ülehomme jätame oma vana koduga hüvasti ja hakkame uut pesa punuma. Kuid samas on see põnev ka! Kõik kõige tähtsam tuleb ju ikka minuga kaasa: Johannes, meie mälestused, mööbel ja tohutult palju asju! :D hehe. Loodan, et meil saab uues kodus mõnus olema! Ruumi on meil seal igatahes rohkem kui küll!!! :)
Kuna oleme kolimas ja kõik asjad on ära pakitud, siis söögi tegemine on omaette ooper. Olen teinud igasuguseid lihtsaid sööke. Hea lihtne sügavkülmast võtta ja ära praadida :D Täna aga tegin smuutit ka (kuigi blender oli juba ära pakitud!). Homme ja ülehomme, aga sööme väljas, sest siis pole mul enam midagi võimalik teha..
Nüüd aga tunnen, et olen puhkust väärt. Hakkan vaatama oma lemmikuid sarju, mida terve nädala jooksul pole olnud aega vaadata. Ja pärast käin veel viimast korda meie mõnusas vannis :)

//This whole weekend has been so busy. I have been packing and also cleaning the new apartment's kitchen. I even took some things with me with a suitcase! I spent 6 hours in our new apartment yesterday. When I arrived back home I was soooo tired. But I still managed to make dinner and write annotatsion for my master's thesis. It was a very productive day!
I have been packing the last things today. It feels so weird now since the windows don't have curtains on anymore and there are huge bags everywhere. It feels so empty and sad. I feel sad. I don't know why. It just makes me emotional to think that we must say bye to that place that has been such a good home for us for the last year. But at the same time it's exciting to have a new home, settle in and make it feel cozy. I must remember that the most important things are coming with me: my husband, our memories, furniture and LOTS of stuff.. So, all the familiar things will be in our new home as well :) I hope it'll feel like home soon there!
I have packed all the kitchen tools and stuff, so making dinner has been very limited. I have been using frozen food, just cooking it. But tomorrow and a day after tomorrow we will definitely eat out!
I feel I need rest now. I will watch some of my favorite tv series and later I will take a good long bath in our bathtub for the last time in this apartment.  :) //

7 miles from sun
PS! Our new home needs a waffel maker :D
loginjausado



No comments:

Post a Comment