Saturday, March 1, 2014

This weekend

Ma lihtsalt ei leia enam aega, et kirjutada..vähemalt blogisse mitte. Tööpäevad on kiired ja kuidagi kukub nii välja, et ka nädalavahetustel on alati midagi teha. Täna näiteks veetsin suurema osa oma päevast arvuti taga oma magistritööd kirjutades. Vahepeal tuli isa külla ja tõi eriti häid vastlakukleid :) Jõimegi koos teed ja nautisime mõlemad üht hiigelsuurt vastlakuklit, mille keskel oli martsipanikreem :) Kavatsen sel aastal vastlapäeval ise kukleid küpsetada. Kui hästi välja tulevad, siis postitan siia ka :) 
//It's very hard to find time to write these days..at least to my blog. Workdays are so busy and on weekends I also have so much to do. For example, I spend most of the day today writing my master theses. Then my dad came over with cream buns and we had tea. I am actually planning to bake my own buns on Shrove Tuesday this year :) It they come out good, I will write a blog post about it! //
Peale magusat lõunat käisime koos toidupoes, sest ma pidin natuke lihamaterjali ostma, et õhtusööki teha. Pärast seda tulingi koju, tegin süüa ja jätkasin oma magistritööga. Kell 18.00 otsustasin lõpetada ja natuke puhata. Vaatasin kolm osa "Switched at Birthi" ja sõin õhtusöögiks wrapi mozarella ja avokaadoga. Teen Johannesele iga päev tööle ühe wrapi kaasa, vahel endale tööle ka. Aga täna mõlesin õhtusöögiks endale ka ühe wrapi teha. Mulle meeldib wrapi juures see, et sellest ei tüdine ära, kuna alati saab sinna midagi muud sisse panna...mida iganes kodus on või mille isu on :) Ehk mingi päev postitan ka oma lemmikute wrappide retseptid koos piltidega! 
Peale söömise olen ka raamatuid lugenud :) Just eile lõpetasin "Insurgent"i lugemise. Nüüd vaja selle triloogia kolmas osa osta ja läbi lugeda. Siis saan blogi postituse kirjutada.
Homme on õnneks ka veel nädalavahetus. Ma plaanin homme ka natuke magistritööga tegeleda. Johannesega läheme homme ka üht korterit vaatama. Peame nimelt juuni lõpuks välja kolima, aga otsustasim juba varakult uut korterit otsima hakata. Ega neid jalaga segada pole...
Ilm oli täna imeline. Päike paistis ja nii kevadine tunne oli! Ükspäev tööl olles oli ka super ilus ilm. Olime lastega pargis tavapäraselt kauem, istusime pingil ja nautisime päikest. Loodan, et selliseid päevi tuleb nüüd rohkem ja rohkem. Päike teeb mul alati tuju nii heaks. Veebruar oli kuidagi nii pingeline ja raske kuu. Loodan, et märts on positiivsem ja kergem. Ma tegelikult ootan juba aprilli. Usun, et aprill tuleb super äge. Siis on mu sünnipäev ja aprilli lõpus sõidame Johannesega mõneks päevaks Pariisi puhkama :) Ma juba nii ootan!!!

//After the tea, dad and I went to the foodshop. I needed some ingredients for dinner. Back home, I made dinner and kept writing the theses. At 6pm I finally decided to stop for today. I watched 3 latest episodes of Switched at Birth and had a nice mozarella-avocado wrap for dinner. I love making wraps! I make one for Jay to bring to his work every day. I also sometimes make one for my work. I love that you can put anything between it..so you never get tired of it! I might do a blog post of my fav homemade wraps :)
Besides eating I have also been reading books. I just finished "Insurgent" last night. I now need to buy the 3rd book of the trilogy ;)
I am glad it's Sunday tomorrow and I can still rest a bit. I actually need to keep writing my master theses. And prepear some work stuff. Jay and I are also going to look at one apartment tomorrow. We need to move out of our recent apartment by the end of June and we decided to start looking for a new one already. Because there aren't that many apartments for rent at spring time..
Talking about spring. Weather was super nice today. Really sunny. And that makes me happy. Sun gives me so much energy! February was such a hard and stressful month for some reason. I hope March will be more happier and easier. I am actually looking for April because then it's my birthday and at the end of April Jay and I are going to Paris for few days! I cannot wait! :) /



2 comments:

  1. Ooo Pariis! Vilkuvate tuledega Eiffeli torn öösiti on väga romantiline, jõe ääres saab pikki jalutuskäike teha, vein on imeodav ja šokolaadi-croissantid on taevalikud!

    ReplyDelete
  2. Oooohhh :D Nüüd ma ootan seda reisi veelgi enam :) Tahan kindlasti Eiffeli torni öösel näha, aga päeval tahaks ka ;)
    Ja Prantsuse crossantid ongi ju need PÄRIS ÕIGED :D !!!

    ReplyDelete