Sunday, December 1, 2013

Welcome December!


Tere tulemast, detsember! Eile sadas lumi ka maha. Ideaalne ajastus. Täna hommikul avasin oma advendikalendri esimese akna ja sõin ära ühe magusa šokolaadi :) 
Tänane päev on möödunud suhteliselt vaikselt...põhiline on olnud ikka enda ravimine. Mul oli vahepeal nii jubedalt hääl ära, et ma ei saanudki üldse rääkida. Töölt tulin kolmapäeval poole päeva pealt ära ja neljapäeva veetsin ka kodus. Ravisin end igal võimalikul viisil. Nüüd on hääl tagasi ja palju parem olla. Kahjuks köha on ikka. Imelik, et just õhtul hakkan köhima, päeval pole nagu midagi. Viimased neli ööd olen köhinud nii hullult, et selline tunne, nagu köhiksin kohe enda organid välja. Magama jäämine on muidugi eriti keeruline. Nädalavahetusel oli suhteliselt ükskõik, sest teadsin, et hommikul saan kaua magada (kuigi ei maganud, sest hommikul korra üles ärgates tuli köhahoog jälle peale ja no siis ei saa enam magama jääda). Homme aga pean juba kl 7 hommikul üles ärkama, mis tähendab, et ma pean kiiresti täna öösel magama jääma..mul pole aega kella 3ni köhida! Loodan igatahes parimat! Tegin täna kaks korda auru ja korra tegin jalavanni. Jõin ka ingveriteed ja võtsin köharohtu. Enne magama minekut plaanin raviteed juua ja veel köharohtu võtta. Ehk see laseb mul kenasti magama jääda.
Tulev nädal tundub päris pöörane tulema. Teisipäeva õhtul pärast tööd lähen Eestisse. Ja kolmapäeval on mul magistritöö nn eelkaitsmine ja veel üks loeng. Pärast seda tulen tagasi Soome. Neljapäeval lähen jälle tööle..ja meil on sel õhtul ka jõulupidu. Õnneks reede on vaba, kuna siis on Soome iseseisvuspäev :) Seega tuleb kolmepäevane nädalavahetus :D Ma arvan, et siis pean küll jõulukinke ostma minema!

NB! Preagu on eriti suur tuul väljas (torm) ning ma kardan, et meie rõdu aknaklaasid purunevad selle möllu käes...aga ehk ikka mitte. Loodan, et homme sellist tuult pole, kui ma tööle lähen! 


//Welcome December! It snowed yesterday! Yay! Today started december which means that I got to open the first window of my advent calendar. The chocolate inside was so delcious!
I have had a pretty easy and quiet day today. I haven't been out at all. I am still a bit sick (coughing) and I have been treating myself any way possible. I was actually home from work on Thursday because I has lost my voice..and working with kids wouldn't help me to get it back. So, I needed a day off when I didn't have to talk at all..and of course I was drinking million cups of tea and taking other medicines. But right now I am just coughing. It sucks mostly at night time because I just can't fall asleep. I have to wake up tomorrow at 7am, so I hope I can fall asleep tonight without problems. I might have some medicine tea before I go to bed ;)
This upcoming week will be quite crazy and busy. I am going to Estonia after work on Tuesday because on Wednesday I have to be in university. After uni classes I will go straight back to harbor and comeback home :) Then on Thursday I have work again and after workday we have our Christmas Show. So, it'll be a long day, but hopefully very fun! Fortunately Friday is off because it's Finland's independence day! It means I'll have three-days weekend! Lovely! I think I will use some of that time for Christmas shopping!

PS! It's such a strong wind outside right now. I hope the window glasses in our balcony will stay aput and won't shatter. //
December | via Tumblr

No comments:

Post a Comment