Saturday, December 21, 2013

Book review: How to Fall in Love

Kui kuulsin, et mu lemmikkirjanikul Cecelia Ahernil tuleb novembris uus raamatu välja, siis tellisin selle kohe ära. Ma isegi ei lugenud, mis selle raamatu sisu on. Ootan alati põnevusega, mil saan jälle uut Cecelia Aherni raamatut lugeda. Tema raamatud on lihtsalt kuidagi nii erilised ja nii huvitavalt kirjutatud! Ma pole ühesgi tema raamatus pettunud.
Kui hakkasin „How to Fall in Love“’i lugema, siis nautisin seda, et üldse ei teadnud, millest see räägib. Raamat algab kohe väga põnevalt ja on väga huvitav kuni lõpuni. Mul on alati nii kahju, et loen raamatu nii ruttu läbi, sest tahan veel ja veel!!! Aga Aherni raamatuid on võimatu käest panna.
„How to Fall in Love“ räägib naisest nimega Christine, kes satub kohakuti mehega, kes tahab enesetappu teha. Ta tunneb, et peab teda aitama. Mees tahab sillalt alla hüpata ning Christin püüab teda ümber veenda. Tal õnnestubki see...aga sellel on üks konks. Ta peab 2 nädala jooksul mehele näitama, et elu on elamist väärt. Ehk ta peab mehe uuesti ellu armuma panema. Ja sealt hakkabki lugu arenema. Ta püüab Adami elu probleemid ära parandada, veetes samal ajal kõik need 2 nädalat koos Adamiga teda silmast laskmata. Nagu kõik Cecelia Aherni raamatud, on ka see hästi sügav ja raamatus on mitmeid elutarkusi.
Soovitan seda raamatut kõigile. Kui arvad, et sulle ei meeldi lugeda, siis loe vähemalt ühte Cecelia Aherni raamatut ning su arvamus raamatute kohta väib muutuda!

Cecelia Ahern with her new book!

//When I heard that Cecelia Ahern is writing a new book, I couldn’t wait to read it. Finally in November it was published and of course I ordered it! When I started reading it I didn’t even know the storyline of the book. And I loved reading while having no clue what’s going to happen.
„How to Fall in Love“ is a story of a woman named Christine who meets a man on a bridge who wants tp commite suicide. She talks him out of it and they make a deal that Christine must help him fall in love with life again in 2 weeks time. If she fails he will end his life. So, Christine has hard and responsible work to do: she must fix problems in Adams life, so he wouldn’t want to kill himself. This is what is going to happen. And trust me, it’s very compelling and interesting. There’s love, there’s family and friendship. Like all Cecelia Ahern’s book this is deep and has great messages, too.

I recommend this book to everybody! It truely is an excellent read! //


No comments:

Post a Comment