Saturday, November 30, 2013

Food review: Creme Brulee (by Deluxe)



Mu isa pidas oktoobrikuu lõpus enda sünnipäeva Scotland Yard restoranis. Sõime seal head-paremat. Samuti sain seal esimest korda elus Creme Brulee'd. Ma alati arvasin (eelarvamustega nagu ma olen), et mulle ei meeldi selle maitse. See kuidagi ei tundu üldse ahvatlev minu jaoks. Aga otsustasin seda proovida ja minu üllatuseks maitses see mulle väga. Sellest ajast saati olen väga tahtnud seda veel süüa.

//When my dad celebrated his birthday in a restaurant I had Creme Brulee for dessert. It was my very first time to eat it. For some reason I always thought I wouldn't like it. But actually it tastes sooo good and I love it! //
Eile nägin telekast reklaami, et Lidl'is on müügil Creme Brulee, hinnaga 1.99. Selle brändi nimi on Deluxe. Täna seadsingi sammud sinna poole, et endale seda head magustoitu osta. Pakis on kaks Creme Brulee magustoitu ning need on väga soliidselt lausa klaaskausis. Hinnaks oli neil 1.69 eurot..ehk siis 30 eurosenti odavam, kui reklaamis öeldi. Koju tulles tahtsingi seda kohe süüa. Pakil on kirjas, et võib nii külmalt kui ka läbi küpsetatult. Ma panin ikka ahju, et magustoit soe oleks! Sain siis muidugi aru, et eks see on ka põhjus, miks see klaaskausis on. Plastikut ju ahju ei pista. Kui paki avasin, siis selle kausi peal oli foolium vms ning väike pakike pruuni suhkruga. Seda tuleb Creme Brulee peale raputada enne ahju panekut.

// I saw an ad from tv yesterday that Creme Brulee in on sale in Lidl foodshop. Of course I went there today to buy it! In the pack there are two creme brulee's in a glasjar. It costs 1.69 euros, which is really cheap for two desserts I think. In the package there is said you can eat it either cold or grill it in the oven. I decided to grill. There's also little package with brown sugar that you have to sprinkle on top of the Creme Brulee. And then you heat it in the oven for 1-2 minutes until the sugar has caramelized. That simple! //
Ahjus tuleb magustoitu küpsetada 1-2 minutit, kuni suhkur karamelliseerub. Tegingi juhiste järgi. Magustoit sai kiirelt valmis. Ma muidugi polnud kindel, kui hea see on...see on ju ikkagi poolvabrikaat  ja mitte värskelt valmistatud. Aga jäin selle maitsega väga rahule. Selline pehme, siidine, õrn, magus...ohh kui hea. Scotland Yardis serveeritakse seda värske maasikamoosiga. Täna ma sõin seda ilma moosita, aga arvan, et teise Creme Brulee söön koos moosiga :) Aga tõesti ülihea toode ning ka väga odav! Ostan seda edaspidi kindlasti veel, siis kui hea magustoidu isu on :)

//The dessert got ready so quickly and it tasted very delicious. Even better than I excepted, because usually products at shops aren's as good as freshly baked desserts. But that one is really good! Really soft, sweet and just delicious! When I Creme Brulee in a restaurant then it was served with fresh strawberry jam. I think next time I will have my Creme Brulee with the jam, too! I am definitely going to buy this dessert again and again! :) //
Kas oled Creme Brulee'd söönud? Kuidas see sulle maitseb?
//Have you ever had Creme Brulee? How do you like it?//



8 comments:

  1. I tried this one, too and it was really good! :)

    xx, eleonora

    * eleonoras blog *

    ReplyDelete
  2. Oh, ma ka armastan creme bruleed ja olen seda ka mitmeid kordi ise teinud. See selline hea magustoit, mida süües saab magusaisu ruttu rahuldatud.
    Ilusat Jõuluootust:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tahan ka ise teha! Ehk saad retsepti jagada? :D
      Ka sulle kena advendiaega :)

      Delete
    2. Sorry võttis natuke aega, aga retsept mille järgi mina teen leiad siit http://purjetajad.blogspot.fi/search/label/s%C3%B6%C3%B6k?updated-max=2012-08-31T12:09:00%2B03:00&max-results=20&start=20&by-date=false
      Eriti lahedaid Jõule Teile:)

      Delete
    3. aitäh :) tahan kindlasti uuel aastal seda teha :)

      Delete