Friday, December 20, 2013

Christmas gifts and some more


Kuigi jõuludeni on veel nädal aega, olen ma siiski juba mõned kingid kätte saanud. Eile sain oma parimalt sõbrannalt Elisalt kingi, mis rändas minuni Mehhikost :) Olin sedaavades nii põnevil (nagu alati!) ja kui avasin, siis ainult ohhetasin! Elisa saadab mulle alati nii armsaid ja nii minulikke kinke. Sain temalt üliarmsa ja ülipehme pluusi (või on see pusa). Elisa ise kirjutas, et ta pole kindel, kas see on pidžaama või lihtsalt pusa. Ma igatahes kavatsen seda kindlasti kanda kui pusa, kas kodus või tööl. Mulle meeldivad mugavad ja soojad riided. Tööl on meil praegu päris külm, seega see pusa on sinna super. Samas on see valge, ja tööl võib see kergelt laste poolt mustaks saada, aga eks näib. Võtan selle homme Eestisse ka kaasa, võib-olla kannan seda jõuluõhtul :)

//Even though there's still a week till Christmas, I have already gotten some gifts :) I got a Christmas package from my besty Elisa from Mexico yesterday. She always sents me so nice gifts. For this Christmas I got super comfy, soft and cute sweater. I looks like a white bear and it's just the sofest clothing ever! I love it! She said she's not sure if it's PJ or meant for a daywear. I don't know, but I think I will wear it at work or just at home. I might even wear it on Christmas Day! I just love comfy and warm things! Especially when it's so cold outside! //
Peale selle pusa saatis Elisa mulle ka kuulsa Mehhiko poplaulja Belinda uue albumi ning terve hunniku erinevaid šokolaade. Pärast söömist pean talle ütlema, milline oli mu lemmik :) Mul läheb nende kõigi söömisega ilmselt natuke aega, sest ma püüan mitte väga palju šokolaadi korraga süüa. Praegu tööjuures me muud polegi teinud, kui muudkui magusat söönud. Lapsevanemad kuhjavad meid maiustustega üle! Jõulud ju ikkagi!

//Besides the sweater she also sent me a CD of famous Mexican pop-singer Belinda and lots of chocolates. Looks like she wants to get me fat :D hehe! It might take me a while to eat them all because I try not to eat too much chocolate. But I am definitely going to enjoy them all because we don't have these here. She asked me to tell her later which one was my favorite ;) //
Peale Elisa olengi saanud pisikesi jõulukinke lastevanematelt. Samuti olen saanud jõulukaarte oma sõpradelt ja ka vanatädilt. 

Ise saatsin sel aastal ka päris palju kirju. Umbes 15. Mõned Eestisse, mõned välismaale sõpradele laiali. Tegelikult on veel mõned, mida tahan saata, aga vist enne jõule ei jõua. Ma nimelt kaotasin mõndade sõprade aadressid ära.. :/ Aga püüan neilt nende aadressid uuesti saada ja saadan neile uueks aastaks kaardid :)
Läheme homme Eestisse ning tagasi tuleme 26.dets. Vahepeal ma ilmselt blogida ei saa, sest meil on Eestis väga palju tegemist. Tahame külastada Johannese isa, ta venda, ta vanaema, minu ema, Johannese ema ning suurema osa ajast oleme mu õe pere juures. Lisaks tahaksime veel kinno jõuda jms. Eks paistab, kuidas me nii lühikese ajaga oma plaanid täidetud saame. Internetti ma ilmselt ei jõua.. pole suurt tahtmist ka. Tahan lihtsalt puhata :)
Üks nõme asi ka. Mul on jälle kurk haige ja nohu. Mul on praegu nii vastik olla. Pea on nii paks ja valutab...nohu pärast! Loodan väga, et saan ruttu terveks! Mu töökaaslased ütlesid, et esimesel aastal lasteaias töötades saangi kõik haigused läbi põdeda. Ugh! :/

//I have also got some gifts/sweets from parents at kindergarten and I have reciever quite many postcards from friends and family :) I myself sent about 15 Christmas cards this year ;) I have actually still some cards to send.
Jay and I are going to Estonia tomorrow evening. We have quite many plans for Estonia. I hope we manage to do everything we've planned. Most important things are to visit both of our families (his dad, brother, mother and grandmom, my mom, and on Christmas Eve we'll see my grandparents,too). We are staying at my sister's place, so it'll be fun. I can't wait to see my little niece again and of course my dog Bonnie! And I wonder how our cat Chuck is doing. He lives with Jay's granny now. It'll be nice to see him again! So, lots of things to do. We'd also like to go to the movies.. We'll see how we manage!
And one bad thing before I finish. I have caught cold again :S So annoying! I have a runny nose and sore throat. AGAIN! But the most sucks how my head is so heavy.. and my eyes just won't stay open :S I better go to bed now. I hope I'll get better soon! //

Kui ma enne jõule siia ei jõua, siis HÄID JÕULE! 

//If I won't make it here before Christmas then MERRY CHRISTMAS! //

2 comments: